$show=post

ЗАПИТВАНЕ СЕГА ПРИНТИРАНЕ/PDF

Нова Година в Кушадасъ с автобус

Нова Година в Кушадасъ с автобус

 


ХОТЕЛ"KoruMar Ephesus Beach&Spa Resort" 5* 

ПРОГРАМА

Ден 1 - 28.12.2021г.

Отпътуване:

- в 16:00 ч. от София автогара "Сердика" / бивш Трафик Маркет между Централна Гара и Централна Автогара София",
- в 17:00 ч. от Пазарджик, бензиностанция "Шел" АМ Тракия
- в 17:30 ч. от Пловдив, бензиностанция "ОМВ " пред хотел "Санкт Петербург";
- в 19:00 ч. от Димитровград, бензиностанция "Газпром" на разклона за Димитровград в посока Хасково

- в 14:00 ч. от Плевен жп. гарата;
- в 14:30 ч. от Ловеч
- в 16:00 ч. от Велико Търново, пред хотел Етър;
- в 18:00 ч. от Казанлък, пред хотел Казанлък;
- в 19:00 ч. от Стара Загора, пред бензиностанция "ЗАРА"

- в 15:00 ч. от Варна, ул. Антим 1-ви;
- в 17:00 ч. от Бургас, бензиностанция "ОМВ " пред хотел "Мираж";

Преминаване на граница през ГКПП Капитан Андреево - Капъкуле.
Преминаване с ферибот през протока Дарданели, който свързва Мраморно и Егейско море. Бреговете му докосват и двата континента - Европа и Азия. Редовно между двата бряга плават фериботи, а в марината акостират луксозни яхти, преминаващи през протока. 
Нощен пеход.

Ден 2 - 29.12.2021г.
Преминаване покрай третия по големина град в Турция – Измир - Европейското Сърце на Турция, съвременен и впечатляващ град, който се разраства постоянно.
Настаняване в хотел KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort 5*  - един от най-добрите в района на Егейските курорти - нов, луксозен комплекс, който получава най-високи оценки от посетилите го туристи от момента , в който отваря врати до сега / престоят в хотела започва с обяд/.
Следобед - по желание с допълнително заплащане обзорна екскурзия в курорта Кушадасъ
Завръщане
      в          хотела.
Нощувка.

Ден 3 - 30.12.2021 г.
Закуска.
За гостите, които желаят да се докоснат до културата на страната, турските ни партньори предлагат набор от интересни полудневни и целодневни екскурзии, които да разнообразят престоя и да разкрият културните и природни съкровища на района.
По желание с допълнително заплащане целодневна екскурзия до Памуккале: природният феномен, чието име в превод означава "Замък от Памук". В приказната местност със снежнобели водопади, травертинови каскади и млечно-бели "лунни езера" се намира и древния град Хиераполис, включен в листата за Световно Културно Наследство на ЮНЕСКО.
Целодневният тур   включва  двупосочен трансфер от и до хотела, лицензиран екскурзовод на български език, посещение на Памуккале и древния град Хиераполис, обяд на шведска маса (напитките се заплащат допълнително), възможност за  пазаруване на сувенири от оникс. В цената не са включени: Античния басейн, всички видове питиета по време на обяд, лични разходи по врме на пътуването.    
Завръщане в хотела.
Нощувка.
* Туроператорът си запазва правото на промяна на последователността на провеждане на допълнителните мерорприятия по програмата по дни.                                                                                                                          

Ден 4 31.12.2021г.
Закуска.
По желание с допълнително заплащане полудневна екскурзия до Древния Град Ефес: туристическа забележителност с огромно значение, която привлича хора от цял свят. Ефес е разположен на огромна площ и пази най-голямата сбирка от римски руини на изток от Средиземноморието.  На територията му сияят с хилядолетната си мъдрост Храмът на Артемида – едно от Седемте чудеса на Древния свят,  храмовете на Адриан и  Домециан, театъра – считан за най-големия в Древността с капацитета си от 44 000 души и двете агори - за уреждане на търговски дела и важни държавни въпроси.
Посещение на Дома на Дева Мария -  място за поклоничество, не само на християните, но и на мюсюлманите. Откакто е открит домът хора от всички възрасти, религии и националности посещават  последния "пристан" на Света Богородица. Всеки може да напише своето пожелание и молитва и да го остави на стената в близост до къщата й с надежда, че ще се изпълни. Освен поклонническо място, Къщата на Девата е и основна културна забележителност в района, само на 7 км. от Ефес.
Полудневният тур включва двупосочен трансфер от и до хотела, лицензиран екскурзовод на български език, посещение на изброените обекти и обяд на шведска маса (напитките се заплащат допълнително). Възможност за пазаруване на локум, сувенири и други.
Завръшане в хотела следобяд.
Подготовка за Новогодишната вечер.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ В ХОТЕЛ KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort 5* / All Inclusive на напитките до 02:00 ч. /
Нощувка.
* Туроператорът си запазва правото на промяна на последователността на провеждане на допълнителните мерорприятия по програмата по дни.

Ден 5 -  01.01.2022      г.
Закуска.
По желание с допълнително заплащане екскурзия до архитектурния резерват Шириндже и главния търговски град Селчук.
Село Шириндже става световноизвестно през 2012 г., заради календара на маите, в който се упоменава, че само то и едно френско село ще оцелеят след края на света. Разбира се, интересът към него се дължи не само на древните маи-мъдреци, а и на запазената колоритна обстановка с калдаръмени улички, варосани бели къщи, множество магазинчета, ателиета и дюканчета. Уханните плодови вина, традиционният десерт кюнефе, поднасян в ресторантчетата и оригиналното гюзлеме допълват очарованието и хармонията на  "вечното" село. Цената на тура включва двупосочен трансфер от и до хотела, лицензиран екскурзовод на български език, входни такси, посещение на крепостта в Селчук, джамията "Иса Бей", гробът на "Свети Йоан" и обяд (всички напитки се заплащат допълнително). Свободно време и възможност за пазаруване.
Завръщане в хотела следобяд.
Свободно време.
Нощувка.
* Туроператорът си запазва правото на промяна на последователността на провеждане на допълнителните мерорприятия по програмата по дни.

Ден 6 -  02.01.2022г. 
Закуска.
На обяд освобождаване на хотела и отпътуване за България.
На връщане отново преминаваме с ферибот през Дарданелите. 
Нощен преход. Завръщане в България на 02.01 срещу 03.01 след получнощ или рано сутринта според града на пристигане.

*ЦЕНИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 15.10.2021:

Дата

Възрастен в двойна стая

Възрастен в четворна фамилна стая

3-ти възрастен в двойна стая с доп. легло

Възрастен в единична стая

1 възрастен с 1 дете /0-11.99/

1 възрастен с 2 деца /0-11.99/

2 възрастни с 1 дете /0-11.99/

2 възрастни с 2 деца /0-11.99/

3 възрастни с 1 дете /0-11.99/ в двойна стая

 29.12.21-02.01.22

ПРОМО!
445 лв.
395 лв.

ПРОМО!
410 лв.
370 лв.

ПРОМО!
340 лв.
290 лв.

ПРОМО!
610 лв.
560 лв.

ПРОМО!
650 лв.
560 лв.

ПРОМО!
905 лв.
805 лв.

ПРОМО!
930 лв.
790 лв.

ПРОМО!
1185 лв.
995 лв.

ПРОМО!
1320 лв.
1080 лв.

Условия за плащане:

 • Депозит - 50 лв. на човек при записване;
 • Доплащане до 21 дни преди датата на настаняване.

Цените включват:

 • PCR или БЪРЗ АНТИГЕН тест при връщане в България, направен на територията на Турция (ако се изискват такива към датата на прибиране);
 • 4 нощувки на база Ол Инклузив;
 • Празнична Новогодишна Вечеря по меню с неограничени местни алкохолни и безалкохолни напитки, шоу програма с DJ от България, ориенталски танци и много изненади; / ALL INCLUSIVE програмата на напитките приключва в 02:00 ч. /

Цените не включват:

 • PCR или БЪРЗ АНТИГЕН тест при влизане в Турция (ако се изисква такъв към датата на пътуване);
 • Транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания с включени всички пътни, магистрални и фериботни такси, медицинска застраховка за лица до 64 г., представител от Версо Травъл по време на пътуването - 105 лв. на човек, в двете посоки (тръгване на 28.12)
 • Mедицинска застраховка към ЗК Уника с покритие 5 000 еврo за лица до 64 год. (покрива Ковид-19) - 1 лв. на човек на ден (по желание, при пътуване със собствен транспорт);
 • Mедицинска застраховка за лица от 65 г. до 70 г. (покрива Ковид-19) - 1,50 лв. на човек на ден;
 • Mедицинска застраховка за лица от 71 г. до 74 г. (покрива Ковид-19) - 2 лв. на човек на ден;
 • Mедицинска застраховка за лица от 75 г. до 79 г. (покрива Ковид-19) - 3 лв. на човек на ден;
 • Разходи от личен характер;
 • доплащане за застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулации;
 • доплащане за предни места в автобуса (I, II и III ред) – 20 лв; 
 • Целодневна екскурзия до Памуккале - 42 евро на възрастен, 25 евро на дете 7-12 г., дете до 7 г - безплатно / - при минимум 25 записани туристи;
 • Целодневна екскурзия до Ефес, Дома на Дева Мария и Храма на Артемида - 42 евро,  25 евро на дете 7-12 г., дете до 7 г - безплатно - при минимум 25 записани туристи.

СРОК ЗА УВЕДОМЯВАНЕ ПРИ НЕДОСТАТЪЧЕН БРОЙ ЗАПИСАНИ ТУРИСТИ:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.

АНУЛАЦИИ И НЕУСТОЙКИ
1. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да анулира резервацията си в срок до 45 дни преди датата на пътуването, без да дължи неустойки (с изключение на административна такса за анулация - 50 лв. на стая) и всички внесени до този момент суми се възстановяват.
2. От 44 дни до 22 дни преди датата на пътуването - неустойка в размер на депозита
3. От 21 до 14 дни преди датата на пътуването - неустойка в размер на 50% от общата стойност на пътуването.
4. При по-малко от 14 дни преди датата на пътуването - неустойка в размер на 100% от общата стойност на пътуването.
5. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да анулира резервацията без да дължи никакви такси или неустойки, ако се затворят границите с Турция, при налагане на задължителна карантина при връщане в България или при предоставен положителен PCR тест на пътуващ или член на семейството му.
6. За всяка промяна относно резервацията (период, хотел, транспортно средство или име на пътуващ), след първоначалното записване, се удържа такса обслужване в размер на 50 лв. Не важи при промяна на всички имена в стая, което хотелът приема като нова резервация и се таксува по актуални ценови условия. Всяка промяна по резервация се таксува и заплаща по актуалните към момента на промяна ценови условия.

Забележки:

 • За провеждането на програмата се изисква минимум от 30 туристи;
 • Входните такси са актуални към датата на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност за евентуалната им промяна, при пътуването се заплащат актуалните към момента входни такси за посещаваните по програмата обекти;
 • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата;
 • Тръгването от градовете: Плевен, Ловеч, Севлиево, В. Търново, Казанлък, Ст. Загора, Варна и Бургас се гарантира само при събран минимум - 20 туристи от съответният град.
 • Възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 82, т. 8 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора.
 • Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 24 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.
ЗАПИТВАНЕ СЕГА

ПРИНТИРАНЕ/PDF
ЗАПИТВАНЕ СЕГА ПРИНТИРАНЕ/PDF

СТРАНИЦАТА НЕ Е НАМЕРЕНА! ОТКРИЙТЕ ПЪТУВАНЕТО СИ, КАТО ОПИТАТЕ С НОВО ТЪРСЕНЕ$show=404

Име

Албания,1,Африка,2,Дубай,2,Египет,6,Екскурзии,13,Занзибар,1,Италия,1,Йордания,1,Кабо Верде,2,Кения,1,Коледа,1,Малдиви,7,Нова Година,13,Нова Година в чужбина,14,Почивки,25,Почивки в Турция,4,Почивки в чужбина,4,Предколедни,4,Пътувания в чужбина,14,Румъния,1,С автобус,9,С тръгване от Пловдив,6,Септемврийски празници,2,Със самолет,33,Топ оферти,7,Тунис,12,Турция,8,Уикенди,1,Last Minute,4,
ltr
item
ДАНИ ТУР - 74: Нова Година в Кушадасъ с автобус
Нова Година в Кушадасъ с автобус
Нова Година в Кушадасъ с автобус
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg9npmpqTSGtmPfS9iN2J2xBsxcQqxJcOAJ-WBFH2iVKr4O-u2upm4PkRbzDO1H6vjAdvq2GpsKejraG4aTgw7KhPSmR-gQY9fb1iNd_nfIPONfY59BT5ZXVlQbsa5l1R6P-yjXdpvL9gzzCxk8-oSb-2LxV0Vsn3xpmjWipIUHnkP7iAXUmEEEOIIW=w455-h292
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg9npmpqTSGtmPfS9iN2J2xBsxcQqxJcOAJ-WBFH2iVKr4O-u2upm4PkRbzDO1H6vjAdvq2GpsKejraG4aTgw7KhPSmR-gQY9fb1iNd_nfIPONfY59BT5ZXVlQbsa5l1R6P-yjXdpvL9gzzCxk8-oSb-2LxV0Vsn3xpmjWipIUHnkP7iAXUmEEEOIIW=s72-w455-c-h292
ДАНИ ТУР - 74
https://www.danitour74.com/2021/10/blog-post_15.html
https://www.danitour74.com/
https://www.danitour74.com/
https://www.danitour74.com/2021/10/blog-post_15.html
true
3489773506350692077
UTF-8
Заредени са всички пътувания Не са намерени пътувания ВИЖТЕ ВСИЧКИ Вижте повече Отговаряне Отказване на отговора Изтриване От Начало СТРАНИЦИ ОФЕРТИ Вижте всички ВИЖТЕ ОЩЕ КАТЕГОРИЯ АРХИВ ТЪРСЕНЕ ВСИЧКИ ОФЕРТИ Няма намерени съответствия на Вашето търсене Обратно на началната страница Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Нед Пон Вто Сря Чет Пет Съб Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември Яну Фев Мар Апр Май Юни Юли Авг Сеп Окт Ное Дек току що преди 1 минута преди $$1$$ минути преди 1 час преди $$1$$ часа вчера преди $$1$$ дни преди $$1$$ седмици повече от 5 седмици Последователи Следване ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО СТЪПКА 1: Споделете в социална мрежа Стъпка 2: Кликнете линка в социалната мрежа Копиране на целия код Избиране на целия код Всички кодове бяха копирани Не могат да се копират кодовете / текстовете. Моля, натиснете [CTRL]+[C] (или CMD+C за Mac), за да копирате