$show=post

ЗАПИТВАНЕ СЕГА ПРИНТИРАНЕ/PDF

Роуминг

Без високи сметки
За да избегнете неочаквано високи сметки при използване на мобилен интернет в Роуминг, моля да проверите в меню настройки на вашия мобилен телефон дали тази опция е изключена и ако искате да я включите ви съветваме да имате активен пакет с данни за използване в роуминг!
Съгласно изискванията на Европейските регламенти, мобилните оператори осигуряват защитен механизъм, с който да се избегнат високи сметки, докато ползвате мобилен интернет в чужбина. Всички потребители на абонаментни и предплатени програми, които имат активна услуга международен роуминг, разполагат и с автоматично активиран Лимит за мобилен интернет в роуминг, валиден за целия свят.
За пренос на данни автоматично е активиран лимит от 117 лв. с ДДС. При достигане на посочената сума, достъпът до услуги за пренос на данни в роуминг се преустановява до следващия цикъл на фактуриране. Гласовите повиквания и SMS-и не се ограничават.

Настройки
Препоръчваме ви да използвате опциите за ръчно настройване на GSM мрежата (проверете в упътването на своя мобилен телефон). По този начин ще избегнете използването на мрежи на съседни страни, когато се намирате в граничните райони.

Зони
За всяка зона са заложени цени за преференциални оператори и непреференциални оператори. Препоръчваме ви, когато сте в роуминг, да избирате за свой чуждестранен оператор, този който е определен като преференциален. Това ви гарантира, че ще бъдете тарифиран за международен роуминг на най-ниските договорени цени за съответната държава.

Тарифиране
Роуминг услугите предоставени от българските мобилни оператори се тарифират на основата на информация, получена от роуминг партньора, за ползваните услуги от потребителите на българския оператор. Тази информация се подава към домашния мобилен оператор от съответния оператор ежедневно, но е възможно да има забавяне до един месец от съответния оператор. Българските мобилни оператори тарифират тези услуги и ги отразяват в месечната фактура на потребителя.

Роуминг с А1
Роуминг с Виваком
Роуминг с Йеттел
ЗАПИТВАНЕ СЕГА

ПРИНТИРАНЕ/PDF

СТРАНИЦАТА НЕ Е НАМЕРЕНА! ОТКРИЙТЕ ПЪТУВАНЕТО СИ, КАТО ОПИТАТЕ С НОВО ТЪРСЕНЕ$show=404

Име

Австрия,1,Албания,1,Армения,1,Африка,3,Бали,1,Бахрейн,1,Бодрум,5,България,3,Великден,2,Гърция,4,Дания,1,Дубай,2,Дъблин,1,Египет,14,Екскурзии,17,Занзибар,4,Израел,2,Индонезия,1,Ирландия,1,Испания,9,Истанбул,1,Италия,8,Йордания,1,Камбоджа,1,Кападокия,4,Кения,1,Китен,1,Коста Азаар,1,Коста Бланка,1,Коста Брава,2,Коста дел Сол,1,Коста Дорада,1,Майски празници,2,Малдиви,2,МАЛТА,1,Мароко,1,На море в България,3,Нова Година в чужбина,2,Остров Корфу,1,Париж,1,Почивки,33,Почивки в Турция,2,Почивки в чужбина,33,Почивки от Пловдив,1,Почивки с тръгване от Пловдив,17,Прага,3,Предколедни,2,Пулия,3,Пътувания в чужбина,17,Римини,1,С автобус,5,С тръгване от Пловдив,7,Септемврийски празници,3,Сингапур,1,Сицилия,3,Със самолет,84,ТАЙЛАНД,1,Тенерифе,1,Топ оферти,6,Тунис,19,Турция,16,Уикенди,6,Франция,1,Чехия,2,Швеция,1,Last Minute,4,
ltr
static_page
ДАНИ ТУР - 74: Роуминг
Роуминг
Информация за роуминг при пътуване в чужбина
ДАНИ ТУР - 74
https://www.danitour74.com/p/roaming.html
https://www.danitour74.com/
https://www.danitour74.com/
https://www.danitour74.com/p/roaming.html
true
3489773506350692077
UTF-8
Заредени са всички пътувания Не са намерени пътувания ВИЖТЕ ВСИЧКИ Вижте повече Отговаряне Отказване на отговора Изтриване От Начало СТРАНИЦИ ОФЕРТИ Вижте всички ВИЖТЕ ОЩЕ КАТЕГОРИЯ АРХИВ ТЪРСЕНЕ ВСИЧКИ ОФЕРТИ Няма намерени съответствия на Вашето търсене Обратно на началната страница Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Нед Пон Вто Сря Чет Пет Съб Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември Яну Фев Мар Апр Май Юни Юли Авг Сеп Окт Ное Дек току що преди 1 минута преди $$1$$ минути преди 1 час преди $$1$$ часа вчера преди $$1$$ дни преди $$1$$ седмици повече от 5 седмици Последователи Следване ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО СТЪПКА 1: Споделете в социална мрежа Стъпка 2: Кликнете линка в социалната мрежа Копиране на целия код Избиране на целия код Всички кодове бяха копирани Не могат да се копират кодовете / текстовете. Моля, натиснете [CTRL]+[C] (или CMD+C за Mac), за да копирате