$show=404$type=ticker$columns=3

$show=post

ЗАПИТВАНЕ СЕГА ПРИНТИРАНЕ/PDF

Застраховка "Отмяна на пътуване"

Застраховка "Отмяна на пътуване" е доброволна и се сключва срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, покрива риска "Отмяна на пътуване" поради причини, независещи от Застрахования и са непредвидими към момента на сключване на полицата. В случай на отмяна на пътуване Застрахователят възстановява разходи, представляващи невъзстановими суми, заплатени предварително от Застрахования.

Застраховат се български и чуждестранни граждани за платени от тях резервации или предплатени пътувания, организирани и предоставени от лицензиран туроператор. 

Застраховката е предназначена за физически лица, на възраст до 80 години към датата на сключване на застраховката, в добро здравословно състояние, на които предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на Република България или чужбина. 

Невъзстановими суми са предварително платена сума във връзка с туристическо или бизнес пътуване, която не може да бъде възстановена като разход от страна на туроператора, хотелиера, превозвача и др. Застрахователят възстановява на застрахованото лице разходи за самолетни билети, хотелски резервации и други туристически и бизнес услуги, извършени предварително, които не могат да бъдат възстановени при отмяна на пътуването. Покриват се рисковете разходи за отмяна на пътуването,разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването, разходи за удължаване на пътуването, разходи за закъснение на самолетен полет. 

Застраховката задължително се сключва и влиза в сила в деня на резервацията и направено първо плащане (авансово или пълно) на пътуването. 

Застрахователната сума или лимитът на отговорност за всяко застраховано лице представлява цялата цена на пътуването, независимо дали към момента на сключване на застраховката се плаща част или пълната цена на пътуването. 

При групова застраховка, лимитът на отговорност задължително е еднакъв за всяко едно от застрахованите лица от групата и се определя в лева или евро. 

Застрахователната премия се определя в зависимост от застрахователната сума и зависи от периода, за който се сключва застраховката. 

Застраховката може да бъде сключена за период от минимум 3 дни до 365 дни, като за за срок на застраховката се приемат броя дни от датата на сключване на застраховката до дата на приключване на пътуването.
ЗАПИТВАНЕ СЕГА

ПРИНТИРАНЕ/PDF

СТРАНИЦАТА НЕ Е НАМЕРЕНА! ОТКРИЙТЕ ПЪТУВАНЕТО СИ, КАТО ОПИТАТЕ С НОВО ТЪРСЕНЕ$show=404

Име

Австрия,1,Албания,2,Армения,1,Африка,3,Бали,1,Бахрейн,1,Белград,4,Бодрум,5,Будапеща,1,България,4,Великден,1,Виена,2,Гърция,6,Дания,1,Дрезден,1,Дубай,2,Дъблин,1,Египет,21,Екскурзии,31,Екскурзии в България,1,Занзибар,5,Израел,2,Индонезия,1,Ирландия,1,Испания,9,Истанбул,1,Италия,11,Йордания,1,Камбоджа,1,Кападокия,3,Карнавали,1,Кения,3,Кипър,1,Китен,1,Коста Азаар,1,Коста Бланка,1,Коста Брава,2,Коста дел Сол,1,Коста Дорада,1,Лептокаря,1,Лигурия,1,Майски празници,4,Малдиви,2,МАЛТА,1,Мароко,1,МЕКСИКО,1,На море в България,3,Нова Година,7,Нова Година в чужбина,15,нови сад,1,Остров Закинтос,1,Остров Корфу,1,Почивки,41,Почивки в Турция,5,Почивки в чужбина,42,Почивки от Пловдив,1,Почивки с тръгване от Пловдив,16,Прага,7,Предколедни,4,Пулия,3,Пътувания в чужбина,27,Римини,1,Румъния,1,С автобус,21,С тръгване от Пловдив,12,Септемврийски празници,3,Сингапур,1,Сицилия,6,Собствен транспорт,3,Сърбия,4,Със самолет,99,ТАЙЛАНД,1,Тенерифе,1,Топ оферти,8,Тоскана,1,Тунис,19,Турция,19,Уикенди,10,Чехия,3,Швеция,1,Last Minute,4,
ltr
static_page
ДАНИ ТУР - 74: Застраховка "Отмяна на пътуване"
Застраховка "Отмяна на пътуване"
Застраховката е по желание и е срещу допълнително заплащане, в зависимост от продължителността на периода, оставащ до пътуването
ДАНИ ТУР - 74
https://www.danitour74.com/p/zastrahovka-otmyana-na-patuvane.html
https://www.danitour74.com/
https://www.danitour74.com/
https://www.danitour74.com/p/zastrahovka-otmyana-na-patuvane.html
true
3489773506350692077
UTF-8
Заредени са всички пътувания Не са намерени пътувания ВИЖТЕ ВСИЧКИ Вижте повече Отговаряне Отказване на отговора Изтриване От Начало СТРАНИЦИ ОФЕРТИ Вижте всички ВИЖТЕ ОЩЕ КАТЕГОРИЯ АРХИВ ТЪРСЕНЕ ВСИЧКИ ОФЕРТИ Няма намерени съответствия на Вашето търсене Обратно на началната страница Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Нед Пон Вто Сря Чет Пет Съб Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември Яну Фев Мар Апр Май Юни Юли Авг Сеп Окт Ное Дек току що преди 1 минута преди $$1$$ минути преди 1 час преди $$1$$ часа вчера преди $$1$$ дни преди $$1$$ седмици повече от 5 седмици Последователи Следване ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО СТЪПКА 1: Споделете в социална мрежа Стъпка 2: Кликнете линка в социалната мрежа Копиране на целия код Избиране на целия код Всички кодове бяха копирани Не могат да се копират кодовете / текстовете. Моля, натиснете [CTRL]+[C] (или CMD+C за Mac), за да копирате