$show=post

ЗАПИТВАНЕ СЕГА ПРИНТИРАНЕ/PDF

КУЛИНАРЕН ТУР В ПРАГА И КАРЛОВИ ВАРИ - полет от Варна

  За почитателите на вкусната храна и напитки е най-новото ни предложение за екскурзия и кулинарно пътешествие в едно.  КУЛИНАРЕН ТУР в Праг...

 

За почитателите на вкусната храна и напитки е най-новото ни предложение за екскурзия и кулинарно пътешествие в едно. 

КУЛИНАРЕН ТУР в Прага и Карлови вари от Варна
5 дни / 4 нощувки

Дати на екскурзията: 2.10.24 - 6.10.24
Включени в цената:
2 пешеходни екскурзии в Прага
 Билет за катедралата Св. Вит и Златната уличка
1 обяд с дегустация в Прага
1 обяд с дегустация в Карлови вари
1 парче торта в 5* хотел в Карлови вари

Самолетна екскурзия от Варна

Пакетна цена на турист: 1199 лв.


Програма на екскурзията:
 
2 октомври - сряда. Отпътуване от Варна с редовен полет на а/к България Еър в 14:05 ч. Пристигане в Прага в 15:10 ч. Посрещане от представителя на туроператора. Трансфер до хотел Prague Centre Plaza 3*+, централно разположен в Прага. Настаняване. Нощувка.

3 октомври - четвъртък. Закуска. Класическа обиколка на Мала Страна /3 часа/ с лицензиран екскурзовод на български език/ необходимо е ползване на градски транспорт/: Храдчани - Пражкия замък с включен комбиниран билет за: интериора на готическата Катедрала Св.Вит - най-старият храм в Прага и седалище на архиепископа, Старият Кралски дворец със залата на Владислав, Базиликата Св.Георги - най-старият храм на замъка, Златната уличка с цветни къщи, превърнати в етнографски музеи. Следва Малостранския площад с бароковия храм Св.Николай, Марианския площад с Народната библиотека, Новото кметство на ПрагаОбяд с дегустация на три вида чешка сливова ракия /включен в цената/. Обядът включва: дегустация на три вида чешка ракия с типично местно предястие, традиционно чешко меню /супа, основно ястие  с месо и гарнитура, десерт, безалкохолно и кафе/. Свободно време. Нощувка.

4 октомври - петък. Закуска. Целодневна екскурзия с обяд в Карлови вари - включена в цената. Пешеходна екскурзия в най-известният чешки курорт с местен екскурзовод на български език, по време на която ще видите: хотел Термал, Колонадите, Площада на града със Стария и Новия театър, Кръчмата на Швейк, кафе Елефант, хотела, в който е отсядъл Петър Велики и петзвездния хотел ПупОбяд с дегустация на три вида чешка бира /включен в цената/. Обядът включва традиционно чешко месно основно ястие с гарнитура и дегустация на 4 вида местна бира. Дегустация на парче торта в сладкарницата на  хотел Пуп - една от луксозните еблеми на Карлови вари /включена в цената/. Свободно време. 16:30 ч. - връщане в Прага, пристигане около 18:30 ч. Нощувка.

5 октомври - събота. Закуска. Свободен ден за посещение на забележителности по избор. Нощувка.
По желание: Целодневна екскурзия в Дрезден и по желание и само при предварителна заявка: резервирана обиколка на Галерията на Старите майстори с вход, екскурзовод и превод на български език.


6 октомври - неделя. Закуска. Освобождаване на стаите. Класическа пешеходна обиколка на Прага - Старе место /2 часа/: Старият град със Староместския площад и родната къща на Карл Четвърти, Паметника на Ян Хус, Малкият Св.Николай, църквата Св.Богородица Тинска, Старото Кметство с астрономическият часовник с уникален танц на фигурите на апостолите на всеки кръгъл час, Карловият мост - свързващ Пражкия замък и Старе место, украсен с уникална колекция от 30 скулптури. Необходимо е ползване на градски транспорт. Трансфер до летище Прага за полет Прага - Варна в 15:15 ч. Кацане на летище Варна в 18:20 ч.

Агенцията си запазва правото да променя последователността на програмата.

Екскурзии, включени в цената:
 • Целодневна екскурзия до Карлови Вари с екскурзовод на български език и и обяд и парче торта в сладкарницата на хотел Пуп 5*. Продължителност: 8:30 ч. - 18:30 ч. Екскурзията включва: пешеходна обиколка в най-известният чешки курорт, създаден още от Карл Четвърти през 14 век с професионален местен екскурзовод на български език. Лековитата вода, прекрасната природа и чистия въздух превръщат Карлови вари в любимо място на европейската артистична бохема. Гости на града са: Гьоте, Моцарт, Дворжак, Сметана, Петър Велики, Едуард Седми и др.По време на пешеходната екскурзия ще видите: хотел Термал, в който се провежда ежегодния филмов фестивал, Парка на Дворжак с изящните колонади, свързващи минералните извори:  Парковата колонада със змийската чешма, Млинската колонада с 5 извора, украсена с алегорични образи на 12-тте месеца и сцена на Карловарския симфоничен оркестър,  красивата Пазарска колонада, Колонада Вржиделна със символа на града - известният топъл гейзер Вржидло, който извира на височина 12 м с температура от 73 С. Водата му се отвежда в 5 чешми, в които достига по-ниска температура и става подходяща за пиене, богата на лековити свойства. Следва разходка през Площада на града със Стария и Новия театър, Кръчмата на Швейк, кафе Елефант, хотела, в който е отсядъл Петър Велики и петзвездния хотел Пуп. Дегустация на парче торта в сласарницата на хотел Пуп. Хотелът е с уникален интериор и е една от луксозните емблеми на  Карлови вари. Обяд, включващ дегустация на 4 вида чешка бира и традиционно чешко основно ястие /свински ребра със салата/. Обядът и дегустацията са включени в цената. Връщане в Прага. Нощувка.

Екскурзии по желание /срещу допълнително заплащане/:
 • Целодневна екскурзия до Дрезден - столицата на Саксония, живописно разположен на река Елба с екскурзовод на български език. Цена при минимум 15 записани туристи - 130 лв на записан турист/110 лв дете до 12 г. Продължителност - 8-9 часа. Целодневната екскурзия в Дрезден включва: пешеходна обиколка на Стария град на Дрезден - Цвингера, Старият кралски дворец, Фрауенкирхе, стената на Саксонските крале. Слушалките са включени в цената. В свободното време могат да се посетят самостоятелно: купола на църквата Фрауенкирхе откъдето се разкрива великолепна панорама към Елба и целия Дрезден /вход 8,50 евро/, многобройните търговски центрове на Дрезден и др.
 • По желание: Допълнителна едночасова обиколка на ГАЛЕРИЯТА НА СТАРИТЕ МАЙСТОРИ в Дрезден с предварителна резервация, лицензиран екскурзовод от Галерията и превод на български език - 50 лв на турист. Цената включва: резервацията на обиколката, входа за Галерията и беседата. Заявява се по желание и САМО ПРЕДВАРИТЕЛНО от България. На място не може да се добавят туристи. Обиколката се провежда при минимум 10 туристи.

Входни такси за посещаваните обекти /самостоятелно по желание/:
 • Галерия Стари майстори Дрезден - 12 евро

Необходими документи за пътуване: Лична карта или задграничен паспорт валидни поне 6 месеца от датата на връщане, деца под 18 г. - нотариално заверена декларация в случай, че не са придружени и от двамата си родители.

Часове на полетите:
 • 2 октомври 2024. Варна - Прага 14:05 ч. - 15:10 ч.
 • 6 октомври 2024. Прага - Варна 15:15 ч. - 18:20 ч.
Възможна е промяна на часовете от страна на авиокомпанията!

Условия за записване: Депозит от 550 лв при записване, доплащане - 14 дни преди отпътуване.
 

Програмата се провежда при минимум 20 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 25 дни преди датата на отпътуване.


Условия за анулция:  В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора за организираното пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:

 • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 14 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
 • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 13 до 10 дни преди датата на пътуването - му се възстановявт 10% от стойността на олганизираното пътуване.
 • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 9 дни до 0 дни преди пътуването, не му се възстановяват никакви суми.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • Самолетен билет Варна - Прага - Варна на а/к България  Еър с включен ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг
 • Трансфер летище - хотел - летище
 • 4 нощувки и 4 закуски в хотел 3*+ централно разположен в Прага
 • 2 пешеходни екскурзии на Прага с лицензиран екскурзовод на български език, комбиниран билет за Св.Вит, Базиликата Св.Георги и Златната уличка в Прага
 • Целодневна екскурзия до Карлови вари, 2 обяда с дегустации в Прага и Карлови вари, парче торта в хотел Пуп 5* в Карлови вари
 • Слушалки по време на екскурзиите
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро*
*Задължително се доплаща за медицинска застрахова за туристи над 66 години - 14 лв на турист към пакета.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Горивна такса - авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса поради постоянно променящите се цени на горивата. В този случай се променя и цената на пакета. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивната такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
 • Екскурзии по желание, които се заявяват и заплащат до 21 дни преди отпътуване.
 • Разходи за градски транспорт
 • Градска такса от 2,50  евро на турист на нощувка, която заплаща се задължително на място от всеки турист над 18 г. при настаняването в хотела.

ЗАПИТВАНЕ СЕГА

ПРИНТИРАНЕ/PDF
ЗАПИТВАНЕ СЕГА ПРИНТИРАНЕ/PDF

СТРАНИЦАТА НЕ Е НАМЕРЕНА! ОТКРИЙТЕ ПЪТУВАНЕТО СИ, КАТО ОПИТАТЕ С НОВО ТЪРСЕНЕ$show=404

Име

Австрия,1,Африка,1,Будапеща,1,Великден,1,Виена,1,Гърция,4,Дания,1,Дрезден,1,Египет,1,Екскурзии,13,Естония,1,Занзибар,1,Израел,1,Испания,8,Италия,7,Йордания,1,Кападокия,1,Кения,1,Китен,1,Коста Азаар,1,Коста Бланка,1,Коста Брава,2,Коста дел Сол,1,Коста Дорада,1,Куба,2,Кумбургаз,1,Латвия,1,Лигурия,1,Литва,1,Майски празници,1,Македония,1,Малдиви,2,Мароко,1,На море в България,1,Нова Година,1,Нова Година в чужбина,3,Остров Корфу,1,Почивки,17,Почивки в Турция,1,Почивки в чужбина,17,Почивки с тръгване от Пловдив,4,Прага,5,Предколедни,2,Прибалтика,1,Пътувания в чужбина,19,С автобус,8,С тръгване от Пловдив,4,Септемврийски празници,1,Сицилия,4,Със самолет,41,Топ оферти,5,Тунис,8,Турция,4,Уикенди,4,Чехия,2,Япония,1,Last Minute,5,
ltr
item
ДАНИ ТУР - 74: КУЛИНАРЕН ТУР В ПРАГА И КАРЛОВИ ВАРИ - полет от Варна
КУЛИНАРЕН ТУР В ПРАГА И КАРЛОВИ ВАРИ - полет от Варна
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjyGjnXXLeGtDqKdBBPaYUmBlUtIiwpW3wc-D0xSnU5dhscDXTsBmfELNs-l5t3zImYiLLqGQKb2RoAMKXlj7sNZpN4KUvUGqsgtUd_fAJRX2uX4_Q-I4320K698KalNnGJ7ZPCwnVUCQYdpUwt3ZvGlpo7FQj3QCeKf_mPzkty_yiWXyVBm5jVG3AZ=s16000
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjyGjnXXLeGtDqKdBBPaYUmBlUtIiwpW3wc-D0xSnU5dhscDXTsBmfELNs-l5t3zImYiLLqGQKb2RoAMKXlj7sNZpN4KUvUGqsgtUd_fAJRX2uX4_Q-I4320K698KalNnGJ7ZPCwnVUCQYdpUwt3ZvGlpo7FQj3QCeKf_mPzkty_yiWXyVBm5jVG3AZ=s72-c
ДАНИ ТУР - 74
https://www.danitour74.com/2022/03/blog-post_25.html
https://www.danitour74.com/
https://www.danitour74.com/
https://www.danitour74.com/2022/03/blog-post_25.html
true
3489773506350692077
UTF-8
Заредени са всички пътувания Не са намерени пътувания ВИЖТЕ ВСИЧКИ Вижте повече Отговаряне Отказване на отговора Изтриване От Начало СТРАНИЦИ ОФЕРТИ Вижте всички ВИЖТЕ ОЩЕ КАТЕГОРИЯ АРХИВ ТЪРСЕНЕ ВСИЧКИ ОФЕРТИ Няма намерени съответствия на Вашето търсене Обратно на началната страница Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Нед Пон Вто Сря Чет Пет Съб Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември Яну Фев Мар Апр Май Юни Юли Авг Сеп Окт Ное Дек току що преди 1 минута преди $$1$$ минути преди 1 час преди $$1$$ часа вчера преди $$1$$ дни преди $$1$$ седмици повече от 5 седмици Последователи Следване ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО СТЪПКА 1: Споделете в социална мрежа Стъпка 2: Кликнете линка в социалната мрежа Копиране на целия код Избиране на целия код Всички кодове бяха копирани Не могат да се копират кодовете / текстовете. Моля, натиснете [CTRL]+[C] (или CMD+C за Mac), за да копирате