$show=post

ЗАПИТВАНЕ СЕГА ПРИНТИРАНЕ/PDF

ИЗУМРУДЕНИЯ ОСТРОВ ЛЕФКАДА - 16.06.-21.06.24г. ; 02.09.-07.09.24г;

  ИЗУМРУДЕНИЯ ОСТРОВ ЛЕФКАДА -        Притежавайки едни от най-красивите плажове в съчетание с тюркоазените води на Йонийско море,както и ...

 


ИЗУМРУДЕНИЯ ОСТРОВ ЛЕФКАДА -  

     Притежавайки едни от най-красивите плажове в съчетание с тюркоазените води на Йонийско море,както и съхранената и до днес девствена природа в комбинация с тропически аромати ,островът се радва на различни по възраст и интереси посетители от цял свят. Лефкада е в челните места на световните класации за най-красиви плажове.Най-известните от тях са Порто Кацики,Катизма,Егремни Бийч.Това което отличава острова от останалите Йонийски острови е че практически той е бил част от континента и е единственият остров до който се достига по суша.В наши дни е свързан с континенталната част посредством мост следващ прокопан под Йонийско море тунел с дължина 1 600 м. Това прави острова лесно достъпен и не се изисква ползването на ферибот.
50 метровият мост е подвижен и представлява атракция за туристите.Името на Лефкада идва от гръцката дума „лефкос”,която в превод означава бял.Имат се в предвид белите скали,с които е осеян целия остров.Те са известни като едно от най-подходящите места за самоубийство на хора с разбити сърца.Острова притежава и едно от най-добрите места за сърф-заливът Василики.

Дата: 16.06.-21.06.24г.  6 дни / 4 нощувки хотел"Lefkas"***+ / разположен в центъра на столицата в близост до ресторанти  и магазини /

Цена: 538лв.

Дата: 02.09.-07.09.24г. - 575лв.

1-2 ден: Тръгване от Пловдив в 23.00ч. от спирката на ОББ срещу хотел“Тримонциум“от София в 01:00 часа от стадион „Васил Левски” по маршрут ГКПП Кулата. Нощен преход. В късната сутрин пристигане на о-в Лефкада. Настаняване в хотел***+. Свободно време. Нощувка.

3-ти ден: Закуска.

Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане се организира еднодневен корабен круиз до седемте острова на Йонийско море.

Не забравяйте да вземете бански, хавлия и фотоапарат, защото ще се потопим в едни от най-красивите плажове на Йонийско море. Круиза започва в 10:00ч. от пристанището в Нидри.

-Първата спирка е на плажа- “Порто Кацики„-( при позволяващи метеорологични условия). Скалите над плажа са като обсипана със зеленина арка. До пясъка стигаш по малка козя пътечка. Всяка стъпка е истинско удоволствие и разкрива невероятна гледка.Най- красивият плаж на Йонийско море, спиращият дъха Порто Кацики.Свободно време за плуване.

-Отправяме се към Кефалония и неговите разнообразни природни красоти - най- големият остров в Йонийско море с много промени в ландшафта. Дълги пясъчни плажове, живописни заливи с тюркоазено синя вода, впечатляващи пещери и редки геоложки формации пленяват посетителя. Разглеждане на курорта Фискардо, единственото селище останало недокоснато от земетресенията през 1953г. Кратък престой, за да се отпуснете в някой от ресторантите за хранене и достатъчно време за разходка.

-Следващата ни спирка е остров Итака-Островът на Одисей. Легендата разказва, че Итака е получил името си от първия заселник Итакус, един от синовете на бога на морето Посейдон, но най – вече е известен като родното място на хитроумния Одисей, който след цели 10 години лутане в Средиземно море успява да се пребори с волята на Боговете и да се добере до дома си. Гостоприемният романтичен остров е идеално място за спокойна почивка и интересни обиколки. Хармонично съчетание на море и планина с магически приказни заливи и плажове.

-След това круизът продължава към малките сателитни островчета Меганиси и Скорпиос. Кратка спирка в залива на остров Меганиси, където се намира невероятна пещера Папаниколис.По времето на втората световна война пещерата е била използвана като скривалище на подводница “Папаниколис”. Навлизайки в пещерата,кораба ще спре за да направите едни от най-забележителните снимки,след което ще отпътуваме за остров Скорпиос- малък остров превърнат в малък частен рай от гръцкия корабен магнат Аристотелис Онасис.Тук той се венчава със съпругата си Жаклин Кенеди. На острова има и малък плаж, който носи името на Мария Калас и който напомня за предишната му бурна връзка с оперната прима.

-На път към пристанището,поглед към остров Мадури, където се е родил и живял гръцкият поет Аристотелис Валаоритис.

Около 18:00 връщане в Нидри и прибиране в хотела. Свободно време. Нощувка.

4-ти ден: Закуска. 

Свободно време. По желание и срещу допълнително доплащане - манастира „Панагия Фанеромени” - построен 1634г., върху останките на древен храм, построен в чест на богинята Артемида. Разположен на хълм с гледка към северната част на острова спираща дъха. Продължаваме към един от най-атрактивните плажове на острова Kathisma Beach. С тюркоазено чистата си вода и множеството бийч барове това място ви гарантира незабравимо преживяване. Поради западното си местоположение ще имате възможност да се насладите на красивия залез над Йонийско море. Връщане в хотела. Свободно  време. Нощувка..

5-ти ден: Закуска. 

Свободно време или По желание и срещу допълнително заплащане - отпътуване за Парга за целодневен круиз до островите Паксос и Антипаксос и Сините Пещери или възможност за разходка в красива Парга, плаж. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

6-ти ден: Закуска

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. По пътя кратка разходка в Янина или Йоанина столица на префектура Янина. Градът е разположен на западната част на езерото Памвотида. Пристигане късно вечерта в  София/Пловдив.

Завележка: Последователността на програмата може да бъде променена по независещи от ТО причини, с цел по-доброто й изпълнение и изцяло в интерес на туристите.

Цената включва:

·         Транспорт с лицензиран автобус за международни превози;

·         4 нощувки + 4 закуски  в хотел "Lefkas"***+ в стаи супериор или подобен  в столицата Лефкада;

·         пътни и магистрални такси;

·         Екскурзоводско обслужване;

·         Медицинска застраховка с покритие 5000евро;

  -       разходка в Янина;

Цената не включва:

·         Медицинска застраховка за лица над 65 години- 10 лв.;

·         Целодневен корабен круиз по 7-те острова – Кефалония, Итака, Меганиси, Скорпио, Спарти, Скорпиди, Мадури (плюс посещение на плажа Порто Кацики )- 75лева; 55лв. за дете от 4 до 11.99г/;      

·          Екскурзия до Манастира Панагия Фанеромени и  плажа Kathisma - 15 евро за възрастен / 30лв., 10 евро за дете от 4 до 12 години/ 20лв;

·         Трансфер до Парга и круиз до островите Паксос и Антипаксос –  около 45евро;

-  целодневна екскурзия до Парга с възможност за плаж - 25евро / 50лв.;

·         Доплащане за единична стая между -  лева;

Доплащане за Застраховка Отмяна на Пътуване - около 4.5-5% от общата цена по договор със Застрахователна компания Евроинс. ЗОП се сключва до 5 дни от подписване на договор за пътуване и първата вноска;

* Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 3.00 EUR на стая на ден в хотел 3*;  (заплаща се индивидуално на рецепцията на всеки хотел!).

ЗАПИТВАНЕ СЕГА

ПРИНТИРАНЕ/PDF
ЗАПИТВАНЕ СЕГА ПРИНТИРАНЕ/PDF

СТРАНИЦАТА НЕ Е НАМЕРЕНА! ОТКРИЙТЕ ПЪТУВАНЕТО СИ, КАТО ОПИТАТЕ С НОВО ТЪРСЕНЕ$show=404

Име

Австрия,1,Албания,1,Армения,1,Африка,3,Бали,1,Бахрейн,1,Бодрум,5,България,3,Великден,2,Гърция,3,Дания,1,Дубай,2,Дъблин,1,Египет,14,Екскурзии,16,Занзибар,4,Израел,2,Индонезия,1,Ирландия,1,Испания,9,Истанбул,1,Италия,8,Йордания,1,Камбоджа,1,Кападокия,4,Кения,1,Китен,1,Коста Азаар,1,Коста Бланка,1,Коста Брава,2,Коста дел Сол,1,Коста Дорада,1,Майски празници,3,Малдиви,2,МАЛТА,1,Мароко,1,На море в България,3,Нова Година в чужбина,2,Париж,1,Почивки,32,Почивки в Турция,2,Почивки в чужбина,33,Почивки от Пловдив,1,Почивки с тръгване от Пловдив,17,Прага,3,Предколедни,2,Пулия,3,Пътувания в чужбина,16,Римини,1,С автобус,4,С тръгване от Пловдив,7,Септемврийски празници,3,Сингапур,1,Сицилия,3,Със самолет,84,ТАЙЛАНД,1,Тенерифе,1,Топ оферти,7,Тунис,19,Турция,16,Уикенди,6,Франция,1,Чехия,2,Швеция,1,Last Minute,4,
ltr
item
ДАНИ ТУР - 74: ИЗУМРУДЕНИЯ ОСТРОВ ЛЕФКАДА - 16.06.-21.06.24г. ; 02.09.-07.09.24г;
ИЗУМРУДЕНИЯ ОСТРОВ ЛЕФКАДА - 16.06.-21.06.24г. ; 02.09.-07.09.24г;
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhndKT4HqQmux3LijhJ90EkepcxtiV--0XkhyX-DA9tKz-jWizhBgRwIi-RZnsGDc2c4WDH4x1Hwvz33w5SreHcf4td_yAQ_kmOV9rYQD0QpOnNMq9uVCudERCWDXQlECGQSatqnIDDfjOg38zhuY09frvEhWZfsVu_P5PMgtUxByc6lXXqDUZGewhs
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhndKT4HqQmux3LijhJ90EkepcxtiV--0XkhyX-DA9tKz-jWizhBgRwIi-RZnsGDc2c4WDH4x1Hwvz33w5SreHcf4td_yAQ_kmOV9rYQD0QpOnNMq9uVCudERCWDXQlECGQSatqnIDDfjOg38zhuY09frvEhWZfsVu_P5PMgtUxByc6lXXqDUZGewhs=s72-c
ДАНИ ТУР - 74
https://www.danitour74.com/2022/06/0209-070922.html
https://www.danitour74.com/
https://www.danitour74.com/
https://www.danitour74.com/2022/06/0209-070922.html
true
3489773506350692077
UTF-8
Заредени са всички пътувания Не са намерени пътувания ВИЖТЕ ВСИЧКИ Вижте повече Отговаряне Отказване на отговора Изтриване От Начало СТРАНИЦИ ОФЕРТИ Вижте всички ВИЖТЕ ОЩЕ КАТЕГОРИЯ АРХИВ ТЪРСЕНЕ ВСИЧКИ ОФЕРТИ Няма намерени съответствия на Вашето търсене Обратно на началната страница Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Нед Пон Вто Сря Чет Пет Съб Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември Яну Фев Мар Апр Май Юни Юли Авг Сеп Окт Ное Дек току що преди 1 минута преди $$1$$ минути преди 1 час преди $$1$$ часа вчера преди $$1$$ дни преди $$1$$ седмици повече от 5 седмици Последователи Следване ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО СТЪПКА 1: Споделете в социална мрежа Стъпка 2: Кликнете линка в социалната мрежа Копиране на целия код Избиране на целия код Всички кодове бяха копирани Не могат да се копират кодовете / текстовете. Моля, натиснете [CTRL]+[C] (или CMD+C за Mac), за да копирате